Bejelentésvideomindenkinek
Tőlünk Önnek...mindenkinek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Mi azért vagyunk, hogy megkapja amit szeretne...


Honlapunknak 2 célja van:

1. Honlapunkon különböző témájú (kultúra, aktuális, celeb, sport, érdekességek stb) profi videokat, rövid filmeket, anyagokat nézhet meg, folyamatosan frissülő ajánlattal. Ha ilyet keres, jó helyen jár.
Válogasson kedvére, jó szórakozást!

2. De a legjobb helyen jár akkor is, ha azt szeretné, hogy egy értékes pillanat ne csak egy múló emlék legyen és ehhez profi tv-s csapatot keres…

Mit vállalunk?
Esküvő, ballagás, szalagavató, családi események, sport, koncert…azaz rendezvények, családi események, referenciafilmek készítését profi csapattal és technikával.
Esetleg kimaradt valami? Szóljon, beszéljük meg!


Honlapunkat böngészve Ön is meggyőződhet arról, hogy miért érdemes velünk dolgoznia, legyen szó akár élete legfontosabb eseményeiről, az esküvőjéről, akár cégének egy fontos rendezvényéről, vagy akár egy sporteseményről.

Mi nem egyszerűen videót készítünk, hanem A VIDEOT készítjük el. Szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy az adott esemény, rendezvény, téma valóban örök érték maradjon.

A filmgyártás minden fázisát az adott terület gyakorlott, tapasztalt, profi szakemberei végzik.

A megrendelő nem bánja meg, ha minket választ, hiszen szaktudásunk, kollégáink, ötleteink és tapasztalataink kiváló végterméket-filmet eredményez majd. A kért film pedig a megrendelővel együttműködve valósul meg, személyre szabottan.

Professzionális eszközökkel dolgozunk, forgatunk, vágunk, igény szerint feliratozunk, zenét használunk, riportokkal színesítjük a filmet, narrációt, effekteket is alkalmazunk.

Keressen minket, nem bánja meg!!!Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?készítő [ 2009-12-20 21:35 ]

Helló
Egyedi fejléc,Avatar és Képek készitését díszítését vállalok!Ezenkivül oldalodat diszitő elemekkel és hasznos dolgokkal tudom ellátni..pl.Óra,Dátum,Hirek,Időjárás,Sport..Non-Stop Saját rádióm ...egyedi chat ahol te lehetsz az egyetlen admin!érdekellődni:msn:kicsiace@hotmail.com vagy e-mail cím:desinger666@citromail.hu Üdv
Hírek


Szavazás


Linkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!